Declarație de dragoste în română și în japoneza la Românii au talent. A stârnit răsete în rândul juraților

15 februarie 2021 22:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un număr din cadrul ultimei ediții Românii au talent a stârnit ulte râsete în rândul juraților. Un tânăr român și-a dorit să facă un număr original ca declarație de dragoste, însă nu a ieșit cum și-a dorit.

Alexandru Nică și-a dorit să îi facă o declarație de dragoste iubitei sale de origine japoneză. Dar nu a ieșit așa cum și-a dorit. În special din cauza faptului că nu s-a înțeles mesajul piesei pentru că atât el, cât și ea, au cântat în același timp. El a interpretat în limba română, ea în japoneză. Iată ce a ieșit. 

Alexandru Nica a venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu gândul de a câștiga. Însă socoteala de acasă, nu se potrivește cu cea din târg.

”Numele meu este Alexandru Dorin Nica, am 32 de ani și sunt songwritter-ul unei trupe din Japonia. Am cunoscut acum un an o fată pe Facebook, e din Japonia și mi-a cântat o compoziție din Japonia și am devenit iubiți și urmează în primăvară să vină în România. E o fată minunată, e foarte deschisă, e superbă. E frumos acolo în Japonia, e ca la noi la țară ca în Dâmbovița. Nu am fost niciodată în Japonia, vorbim doar prin videocall. O să încerc să câștig concursul ăsta pentru ea. Vreau să o aduc în România, ea nu are loc de muncă în Japonia”, a spus tânărul amorezat de o fată din Japonia.

Mai multe