Declarație-șoc! Vica: „L-am înșelat pe Victor Pițurcă”

4 februarie 2016 23:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Relația dintre Victor Pițurcă (59 de ani) și Vica Blochina (40 de ani) nu mai este un secret pentru nimeni, dar mai sunt multe lucruri care n-au ieșit încă la iveală. Un astfel de amănunt a fost dezvăluit de fosta balerină abia acum. Vica recunoaște că l-a înțelat pe fostul selecționer.

„Pentru că mă iubesc foarte mult mi-e greu să accept faptul că mă înșeală. Am fost înșelată, n-a fost dureros, dar nici n-am mai putut sta cu acea persoană”, a mărturisit Vica, pentru Kanal D. Frumoasa blondă, care are un băiețel de 9 ani cu Pițurcă – Edan – a spus și ce crede ea că le determină pe doamne să nu mai fie fidele: „Niciodată o femeie să nu înșele partenerul, dacă nu lipsește ceva. Dacă femeile sunt fericite într-o relație nu au nevoie să înșele”. Întrebată dacă ea l-a înșelat pe Victor (Pițurcă, n.r.), Vica a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri: „Da, l-am înșelat”. Acest moment de sinceritate a uimit pe toată lumea.

Vica şi Pițurcă s-au iubit 16 ani și au un băiețel, Edan

Vica și Pițurcă au format un cuplu timp de 16 ani, chiar dacă s-au iubit în secret, fostul selecționer fiind căsătorit de aproape 30 de ani cu Maria, cu care are doi copii – Alex și Claudia. Pițurcă a cunoscut-o pe Vica într-un bar select celebru din Capitală, unde balerina de origine lituaniană dansă. A fost dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, după ce a apărut copilul, relația lor a avut de suferit, deoarece frumoasa blondă a insistat până în pânzele albe ca Pițurcă să recunoască băiețelul pe care-l are cu ea în fața întregii lumi.

Se luptă în instanță cu Pițurcă de 5 ani

  • În decembrie 2011, Vica îl dă în judecată pe Piţurcă pentru stabilirea paternităţii.
  • Septembrie 2012 - octombrie 2012 - Piţurcă refuză să facă testul ADN.
  • 23 noiembrie 2012 - antrenorul a fost obligat să-şi recunoască fiul, să plătească 100.000 de euro retroactiv şi 8.900 de euro lunar pensie alimentară. Piţi a făcut apel.
  • 30 noiembrie 2012 - Piţi a solicitat suspendarea executării sentinţei până la soluţionarea apelului.
  • Martie 2013, Tribunalul Ilfov respinge cererea.
  • Aprilie 2013, selecţionerul cere să facă testul ADN. Lucru valabil şi pentru Edan.
  • 6 iunie 2013, Piţurcă se prezintă la IML pentru a i se lua probele ADN. Şi lui Edan i se recoltează probe.
  • Iulie 2013, rezultatul testului confirmă că Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan.
  • August 2013 - instanţa decide micşorarea pensiei alimentare la 2.900 euro lunar şi 50.000 de euro retroactiv.
  • Decembrie 2013 - selecţionerul solicită în instanţă custodia copilului.
  • Ianuarie 2014 - avocatul antrenorului depune o cerere prin care doreşte suspendarea plăţii pensiei alimentare până la decizia definitivă în procesul de custodie.
Mai multe