Declarațiile tatălui Andreei Bălan după ce fiica lui a făcut stop cardio-respirator

5 martie 2019 10:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ziua de 4 martie ar fi trebuit să fie excelentă pentru cuplul format din Andreea Bălan şi George Burcea, care au devenit din nou părinţi de fetiţă, după ce solista a născut la un spital privat din Capitală. Vestea-şoc a venit însă spre seară, din partea lui George Burcea: Andreea Bălan a făcut stop cardiorespirator şi, din fericire, medicii au reuşit s o stabilizeze la timp. Click! a stat de vorbă şi cu tatăl vedetei, Săndel Bălan, care ne-a oferit prima declaraţie despre acest necaz prin care trece familia lui.

Andreea Bălan (34 de ani) era programată să nască pe 4 martie, prin cezariană, iar înainte de a intra în sala de operaţie s-a arătat foarte optimistă şi curajoasă pe reţelele sociale, unde a pus o mulţime de poze. Însă în jurul orei 22.00, o veste uluitoare a şocat pe toată lumea. Actorul george Burcea, soţul solistei, a anunţat că Andreea Bălan a suferit un stop cardio respirator: „În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei”.

Click! l-a contactat şi pe tatăl solistei, impresarul Săndel Bălan, însă, sub impactul şocului, bărbatul ne-a spus, la cald, ce crede despre nefericitul eveniment. „Nu ştiu ce s-a întâmplat exact, Andreea este o fire sportivă, poate au greşit cei de la spital cu anestezia. Soţia mea e acasă, în Pipera, cu Ella (n.r. fiica cea mare a Andreei), George, ginerele meu, e la spital cu Andreea. M-a sunat aseară să-mi spună ce s-a întâmplat. Micuţa e ok, eu nu ştiam aseară ce s-a întâmplat, toată lumea m-a sunat după ce au anunţat pe la Antene ce a păţit Andreea. Acum vin spre Bucureşti, din Ploieşti, şi voi merge la spital să văd cum e Andreea. Ea avea un tonus bun înainte de cezariană, nu ştiu ce s-a întâmplat apoi”, a declarat pentru Click! tatăl Andreei.

Mai multe