Decolteu până la buric! Silicoanele i s-au văzut în toată splendoarea

3 martie 2016 7:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

A făcut paradă cu decolteul ei ameţitor, dar şi-a arătat şi noii sâni. Ana-Maria Mocanu este posesoarea unui bust siliconat pe care nu-l ţine deloc ascuns. Miercuri seară, roşcata a venit la emisiunea la care este asistentă îmbrăcată extrem de sexy şi a arătat tot.

O salopetă provocatoare i-a pus sânii în valoare. Ana Maria Mocanu a ţinut camerele de luat vederi aţintite asupra decolteului ei, dar şi pe telespectatorii de sex masculin. De când şi-a siliconat bustul, roşcata a purtat ţinute din ce în ce mai sexy, iar miercuri nu a mai ţinut cont de nimic şi şi-a acoperit sânii doar cu o fâşie din dantelă din componenţa piesei vestimentare.

Până şi Dan Capatos a remarcat că Ana Maria poartă o ţinută de infarct, iar Bordea a pus punctul pe "i". "Eu nu înţeleg CNA-ul. Îţi arăţi 90 la sută din sâni, dar sfârcul, nu! Dacă îi arăţi unui om de acasă şi asta ştie şi el despre ce este vorba", a spus amuzat Cătălin Bordea. Asistenta a apelat la bistruriu anul trecut. ea şi-a pus silicoane la o clinică din Turcia.  

Ana Maria Mocanu şi Daniela Crudu sunt cele două asistente ale lui Dan Capatos care condimentează din plin emisiunea "Un show păcătos".    

Mai multe