Decolteul până la buric, noua modă care le face pe vedete să renunțe la sutien

27 martie 2017 22:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

A sărit Internetul în aer după ce, marţea trecută, Monica Bârlădeanu (38 de ani) a apărut la Gala Premiilor Gopo cu rochia de infarct. Decolteul adânc şi sânii superbi ai actriţei au stârnit imaginaţia domnilor şi invidia doamnelor. Dar bruneta nu e singura care ne-a uimit recent cu expoziţia de sâni.

Ce poţi face dacă ai silicoane superbe şi un tatuaj sexy între ele?

Să le arăţi şi altora acest peisaj sexy, nu doar iubitului Alex Velea. Aşa a procedat Antonia (27 de ani), care de când e concurentă la show-ul “Uite cine dansează!” (PRO TV) a devenit parcă mai îndrăzneaţă ca niciodată.

Solista şi-a arătat decolteul şi în emisiune, dar şi pe reţelele de socializare, purtând un sacou decoltat, fără nimic pe dedesubt.

Tot cu un sacou ne-a luat ochii şi Andreea Marin (42 de ani), jurată la “Uite cine dansează!”, şi ne-am bucurat că a decis să-l poarte fără sutien sau, mai rău, cămaşă.

Rămânem în această zonă şi trecem de la fosta soţie a lui Ştefan Bănică, la actuala iubită a solistului, Lavinia Pârva (32 de ani). În concerte, bruneta preferă ţinute cu decolteu până la buric şi pe bună dreptate, doar are sânii naturali şi fermi.

Colega ei de breaslă, Elena Gheorghe (31 de ani), pare şi ea certată cu sutienele, dar nu ne supărăm deloc, iar voluptuoasa Ruby (28 de ani) şi-a etalat recent, în videoclipul “Luptătoare”, implanturile generoase.

Nu este însă pentru prima dată când miniona brunetă ne lasă să vedem opera chirurgului estetician. Ultima, dar nu cea din urmă, ba chiar o reprezentantă fruntaşă a rochiilor cu decolteu în “V”, e ­Loredana Chivu (27 de ani), fosta asis­tentă de la “Un show păcătos”.

Recunoaştem că şti­rea şocantă ar fi ca blonda să poarte sutien, nu să nu poarte.

Mai multe