Decor de basm la nunta Claudiei Ghiţulescu! Cântăreaţa se mărită sâmbătă

18 februarie 2017 13:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au mai rămas câteva ore până când Claudia Ghiţulescu (39 de ani) va îmbrăca rochia de mireasă! Cântăreaţa de muzică populară se căsătoreşte religios sâmbătă după-amiază la o biserică din sectorul 5, urmând să petreacă într-un decor de vis la o sală de evenimente din Crângaşi. Artista a vrut ca în ziua nunţii ei să arate ca o prinţesă şi a pus accent pe toate detaliile. Solista nu doar că şi-a ales o rochie diafană, ci şi un decor în nunaţe şarmante de alb şi roz pal.

Claudia Ghiţulescu a fost într-o agitaţie continuă în ultimele luni de când a început să-şi pregătească nunta cu iubitul ei, Marian. Sexoasa brunetă a probat mai multe rochii de mireasă până să se decisă asupra modelului de prinţesă, a degustat preparatele din meniul cu care îşi va aştepta invitaţii şi a stabilit cu un designer floral cum să arate aranjamentele, buchetele şi lumânările.

Aşadar, treaba solistei nu a fost deloc una uşoară. Artista a trecut şi pe la medicul estetician înainte de nuntă pentru a şetrge de pe chip urmele nopţilor nedormite şi ridurile fine de expresie.

"Nunta Claudiei se anunţă plina de farmec. Decorul este în nuanţe de roz pal şi alb. Am sesizat o mare atracţie a miresei câtre o nuntă glamour, de prinţesă,  extrem de elegantă cu flori preţioase. Pentru biserică, Claudia a ales o combinaţie de lalele albe şi roze, dendrobium şi trandafiri albi. Pentru buchete, lumânări şi accesorii, s-a mers pe o combinaţie de flori care să cheme primăvara. Astfel, am ales frezii şi ranunculus albe şi trandafiri roz pal", a povestit designerul floral care s-a ocupat ca totul să arate ca în basme la nunta Claudiei Ghiţulescu. 

Mai multe