Deea Codrea e însărcinată. Va avea un băiețel. Ce nume ciudat a ales pentru bebeluș!

17 mai 2021 15:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deea Codrea (29 de ani), fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a dat vestea cea mare: este însărcinată în 19 săptămâni. Cunoscuta influenceriță a venit la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, cu burtica la vedere și a anunțat că va avea un băiețel.

„A trebuit să aștept să se vadă cât de cât burtica, de aceea am făcut anunțul că sunt însărcinată așa târziu. O să fie băiețel. Nașterea e programată pe 11 octombrie, o să fie Balanță”, a declarat graviduța Deea Codrea, la Pro TV.

Deea Codrea și iubitul ei, împreună de 8 luni

Deea Codrea și iubitul ei, Andrei Stoian, s-au cunoscut în septembrie anul trecut, iar relația lor a evoluat cu pași rapizi. S-au mutat imediat împreună și, în ianuarie, Deea a rămas însărcinată. „Iubitul meu e foarte încântat, o să schimbe scutece. E foarte atent cu mine. Sunt cu iubitul meu de opt luni. L-am cunoscut pe Andrei în septembrie, ne-am mutat împreună, iar în ianuarie am aflat că am rămas însărcinată”, a mai spus Deea. 

Deea Codrea a ales deja numele pentru bebelușul ei

Cei doi viitori părinți au ales și numele bebelușului, care va fi unul cât se poate de exotic. „Ne-am gândit și la nume. Noi aveam un nume fată în cap, Tokyo, la băiat o să-i spunem Iian. Pe iubitul meu îl cheamă Stoian și ne-am gândit că sună melodios, ne uitam la un film scoțian când l-am ales”, a mai spus viitoarea mămică. 

Citește și:

Deea Codrea de la «Bravo, ai stil» și secretul din trecutul ei. A divorțat după 2 ani de băiatul pe care îl iubea din liceu

Mai multe