Delia a a dat o avere pe haine și în 2017. Și-a luat cizme de 8.000 de euro

25 decembrie 2017 16:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rivalizează cu Lady Gaga la capitolul curaj vestimentar, iar acum nu mai e una ca ea în tot showbiz-ul mioritic. Delia şochează la tot pasul cu ţinutele ei, de mii de euro, iar în 2017 nu a stat departe de magazine. Ba chiar le-a “devalizat”.

Are mai multe surse de venit, așa că banii nu sunt o problemă pentru Delia (35 de ani). Este jurat la “X-Factor” (Antena 1), jurat la “iUmor” (Antena 1), este una dintre cele mai scumpe soliste de pe piață, cu un tarif cuprins între 12.000 și 15.000 de euro, și mai câștigă și din contractele de imagine.

Banii îi administrează, cu cap, soțul ei, Răzvan Munteanu, iar Delia se pricepe de minune la cheltuit. Când nu e în vacanțe sau pe scenă, solista e în magazine sau în fața calculatorului pentru shopping online. Dacă ar face un calcul pentru cumpărăturile luate în 2017, Delia ar obține, probabil , o sumă cu 6 zerouri, în euro.

Piesa de rezistență din garderoba ei o reprezintă cizmele lungi, argintii, semnate Yves Saint-Laurent, care au un preț amețitor, 8.000 de euro, și pe care solista le-a afișat în videoclipul piesei “Fata lu’ tata”.

Pasiunea Deliei pentru haine a fost remarcată și de fani, care au creat o pagină de Instagram dedicată garderobei artistei. Pagina a devenit foarte populară datorită informațiilor corecte și rapide pe care le oferă, cu privire la brandurile purtate de Delia, dar și prețurile hainelor.

Mai multe