Delia a băgat o avere în ținutele pentru cel mai scump concert susținut de un artist român

28 noiembrie 2016 21:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

A rămas mai puţin de o săptămână până la cel mai scump concert, susţinut vreodată de un artist român. Pe scenă va fi excentrica Delia, care a investit nu doar în muzică anul acesta, ci şi în ţinute.

Pe 5 decembrie, la Teatrul Naţional, Delia (34 de ani) va striga adunarea de Moş Nicolae, la concertul intitulat “Delia’s Winter Wonderland”.

Show-ul a fost controversat încă de la început, când s-a anunţat preţul biletelor, cuprins între 490 şi 690 lei însă, în doar câteva săptămâni, tichetele s-au epuizat ca pâinea pe vremea lui Ceauşescu: rapid.

Pentru banii daţi, spectatorii vor primi tratament VIP, cu mâncare şi şampanie fină, petrecere după concert într-un club de fiţe din Bucureşti, cadouri, dar şi o experienţă de neuitat, venită dinspre scenă. Pentru că hiturile sunt pregătite de mult, solista s-a ocupat în ultima vreme mai mult de ţinute, iar recent şi-a etalat achiziţiile pe reţeaua de socializare Instagram.

Predomină hainele lucioase, cu ştrasuri, aplicaţii fosforescente, bijuteriile masive. Printre multe altele, Delia şi-a cumpărat ghete Balenciaga (800 €), accesorii de la “House of Malakai” (1.000 €), costum cu paiete Gucci (2.000 €), geci Just Cavalli (5.000 €), corsete speciale, rochie cu “solzi”.

Valoarea cumpărăturilor recente, care stau frumos pe rafturi, în dressing-ul ei, depăşeşte suma de 20.000 €.

Şi Lori a şocat cu ţinutele la Sala Palatului

Artista a susţinut în weekend două concerte de amploare la Sala Palatului, în care a investit mai bine de 100.000 €. Pentru show, Loredana Groza (46 de ani) a avut nu mai puţin de 13 ţinute, incluzând o rochie al cărei material conţinea led-uri şi care s-a transformat în curcubeu, dar şi o pelerină care a cântărit 9 kg.

Mai multe