Delia a fost complimentată de un celebru om de radio! Vezi cine i-a spus cuvinte dulci

23 octombrie 2014 13:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, Delia i-a dus „Pe aripi de vânt” pe Cusurgiii de la Radio 21. Ca de fiecare dată, artista a fost o apariţie incendiară, astfel că a primit numai aprecieri din partea gazdelor. „Îmi place de mor pălăria”, a spus Marina când a văzut-o pe cântăreaţă, iar Codruţ a fost curios să afle câte pălării are.

Mihai Găinuşă a făcut şi el o remarcă cu privire la vestimentaţia artistei: „Ai nişte ciorapi foarte interesanţi!”, a spus Cusurgiul. După ce a intrat în atmosfera de la matinal şi le-a amintit ascultătorilor numărul de telefon la care pot suna pentru a intra în legătură directă sau pot participa la concursuri, artista a vorbit despre cea mai nouă piesa a ei, „Pe aripi de vânt”, pe care a şi cântat-o live, împreună cu trupa sa de instrumentişti. Şi pentru că i-a plăcut cum a cântat, „compozitorul şi textierul” Codruţ Kegheş i-a spus Deliei că s-a gândit la o colaborare şi ar vrea să-i propună cateva piese.

Înainte de a-şi lua la revedere de la Cusurgii şi ascultători, artista a mai cântat o piesă. Pentru că îi place foarte mult pe cântăreaţa Sia, Delia a ales să interpreteze melodia „Chandelier”, o premieră atât pentru ea cât şi pentru băieţii din trupa.

Mai multe