Delia are propria staţiune pe acoperiş! Şi-a umplut piscina imensă!

10 mai 2017 13:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

La cum arată apartamentul ei, evaluat la 1,4 milioane de euro, Delia (35 de ani) ar putea oricând să taie bilet la intrare, pentru cei care vor să-l viziteze, să facă o baie sau să bea ceva. Nu glumim, pe acoperiş, solista are o piscină imensă, pe care a umplut-o recent cu apă.

Afară e vreme de toamnă, însă cum în weekend se anunţă şi maxime de 30 de grade Celsius, Delia e pregătită pentru plajă. Nu, de data aceasta nu zboară spre ţări exotice, ci îşi va pune costumul de baie acasă, căci are tot ce-i trebuie: terasă spaţioasă, măsuţe, şezlonguri, un bar ticsit de băuturi scumpe, dar şi o piscină în aer liber. Da, aţi auzit bine. Deşi locuieşte la bloc, solista are la ultimul etaj, pe acoperiş, un bazin de înot, la care visează oricine.

”Este ceva de vis. Practic, este un penthouse, care se întinde pe două etaje, 3 şi 4, plus terasa blocului. Are vedere la lac, iar zona este foarte bună, vorbim totuşi de nordul Capitalei”, ne-a povestit un apropiat al blondinei. Apartamentul are în jur de 400 mp (cam de 5 ori mai mare decât un apartament obişnuit cu trei camere), scară interioară şi pereţi din sticlă. Evident, toate acestea costă, nu glumă: preţul a fost de circa 1,4 milioane de euro.

Mai multe