Delia, dispută cu ceilalți jurați X Factor: «Trebuie să îi mai dați o șansă, mi se pare nedrept!»

25 septembrie 2018 18:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Irimia are 15 ani și se caracterizează ca fiind o tânără ”surprinzătoare, perseverentă și unică”. Interpretarea ei a fost foarte contrariată de cei 4 jurați, doi dintre ei au apreciat talentul ei, însă ceilalți nu i-au oferit votul de încredere pentru a trece mai departe.

Diana Irimia a ales o piesă emblematică a cântăreței Whitney Huston, pe care a interpretat-o în stil propriu, cu speranța de a obține votul specialiștilor X Factor, însă jurizarea ei a fost una cu totul și cu totul surprinzătoare. ”Cu riscul de a fi nesuferit pentru unii, eu asta vreau să spun.”, au fost cuvintele lui Horia Brenciu, în vreme ce Carla’s Dreams s-a ridicat de lângă colegii săi de jurizare, care nu i-au împărtășit opinia: ”Eu nu mai vin la X Factor, pur și simplu nu mai vin. Nu accept o schimbare de vot”,a  zis Carlas dreams.

Momentul Dianei a adus multă tensiune între cei patru jurați X Factor, iar Delia a considerat că modul în care colegii săi au apreciat interpretarea a fost nedrept: ”De aia suntem în juriu, să avem păreri diferite. Trebuie să fiu drăguț ca lumea să mă placă? Nu. Trebuie să îmi fac treaba ca jurat. Toți greșim, e normal, dar aici nu cred că am greșit.” , i-a răspuns Ștefan Bănică.

Mai multe