Delia e în pauză vocală în Indonezia

7 aprilie 2016 15:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

A terminat concertul de zilele trecute în aplauzele sălii, însă a ajuns pe mâna medicilor. Delia Matache și-a anulat toate spectacolele până la finele lunii aprilie, după ce aproape că a rămas fără voce. Artista se relaxează deja în Insula Bali din Indonezia.

Delia (34 de ani) va absenda destul de mult de pe scenă. Artista și-a luat o vacanță, fiind sfătuită demedici să se menajeze în următoarele săptămâni. După show-ul "Deliria" pe care l-a susținut la Sala Palatului, solista s-a resimțit și a ajuns de urgență la medic. Specialiștii i-au recomandat să-și protejeze vocea și să urmeze tratament pentru a scăpa de durerile de gât.

Ca să îmbine utilul cu plăcutul, Delia și-a luat soțul și au plecat într-o vacanță exotică, în Insula Bali, din Indonezia, de unde a început deja să publice filmulețe pe conturile ei de socializare. Artista se va întoarce în România cu câteva zile înaintea concertului moldovenilor de la Carla’S Dream ( 7 mai), în care va cânta pentru prima oară, după show-urile de la Sala Palatului.

Mai multe