Delia, în haine de 2.000 de dolari la cheful de ziua ei

7 februarie 2018 13:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Azi, 7 februarie, Delia Matache a împlinit 36 de ani şi a păstrat tradiţia petrecerilor de pomină pe care le organizează în fiecare an. În ciuda oboselii, căci a aterizat la petrecere direct din vacanţa exotică, petrecută în Thailanda, solista a strălucit şi a fost regina serii.

Cheful a fost organizat chiar în clubul în care Delia a cântat de Revelion, în Bucureşti, iar printre invitaţi s-au numărat colegi de breaslă, rude, dar şi foşti concurenţi de la “X-Factor”. Un adevărat spectacol pe ringul de dans l-au oferit cuscrele Gina Matache şi Ioana Munteanu, mama şi soacra Deliei, aceasta din urmă fiind obişnuită cu lumina reflectoarelor, căci nora ei a făcut-o vedetă în videoclipul piesei “Rămâi cu bine”.

N-au lipsit soţu Deliei, Răzvan Munteanu, Lidia Buble şi Răzvan Simion, Speak, Lora şi Ionuţ Ghenu, Codin Maticiuc, Oana, sora Deliei, sau Teodora Sava, concurenta Deliei de la “X-Factor”. Sărbătorita, care are acasă un dressing întins pe un etaj întreg, a preferat o ţinută argintie, compusă dintr-o rochie Kokon To Zai, brandul ei preferat, al cărui preţ este aproape 600 de dolari.

S-a asortat perfect cu cizmele strălucitoare, peste genunchi, cu paltonul, iar pata de culoare a fost geanta Balenciaga, care se găseşte în magazinele de lux cu 1.200 dolari. Mama Deliei, solista de muzică populară Gina Matache, a întreţinut atmosfera cu sârbe şi hore, dar i-a cântat fiicei “La mulţi ani” şi la momentului tortului.

Mai multe