Delia, iubită și peste Ocean. O americancă îi cântă piesa în română

12 februarie 2016 11:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu siguranță Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Este jurat la X Factor, are concerte în toată țara și peste 1,8 milioane de fani pe Facebook. După ce 2015 a fost anul ei, căci hiturile au curs pe bandă rulantă, 2016 nu se anunță deloc mai prejos.

După ce si-a încărcat bateriile într-o lungă vacanță exotică, frumoasa cântăreață a început anul profesional cum nu se poate mai bine. Piesa pe care a scos-o în colaborare cu Deepcentral,  “Gura ta” a strâns peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube, chiar dacă a fost lansată cu mai puțin de trei săptămâni în urmă.

Reacțiile pozitive ale fanilor nu au întârziat să apară, dar pe lângă cover-urile făcute pe plaiuri mioritice, o tânără din America a realizat o curajoasă interpretare a noului hit. “Nu vorbesc românește, așa că vă rog să îmi scuzați pronunția. Am ascultat această piesă ieri și m-am îndrăgostit de ea”, a scris Linette Salcedo pe YouTube. Reacțiile celor care au comentat pe pagina canalului ei au fost extraordinare. Mulți români i-au scris pentru a-I lăuda prestația. Chiar și Delia a postat mândră pe pagina ei de Facebook clipul cu coverul americancei.

Mai multe