Delia l-a înşelat pe Florin cu actualul iubit!

15 noiembrie 2010 19:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Despărţirea bruscă dintre Delia şi Florin Moldoveanu ascunde amănunte incendiare. Motivul separării nu au fost zvonurile de infidelitate, din partea lui Florin, ci un alt bărbat care o curta pe Delia de câteva luni bune.

Potrivit apropiaţilor fostului cuplu, Răzvan Munteanu s-a îndrăgostit nebuneşte de solistă şi a fost cu adevărat insistent, sfidând relaţia ei cu Florin.

Mai mult decât atât, pentru a se apropia de Delia, el s-a „infiltrat" printre prietenii ei şi chiar stătea la aceeaşi masă cu ea şi cu Florin, în cluburi.

Lui Moldoveanu i s-a părut că ar fi ceva suspect la mijloc, iar totul a culminat cu momentul în care acesta a găsit sms-uri de amor în telefonul Deliei, primite, surpriză, de la Răzvan. Ei au purtat o discuţie serioasă, ca între doi oameni maturi, în urma căreia au decis, de comun acord, să se despartă.

„Nu vreau să comentez nimic. Acum, fiecare dintre noi are propriul drum", a declarat Moldoveanu, pentru Click! Se pare că Delia nu este la prima abatere de gen, ea jucând "la dublu" şi în trecut.

Prima parte a relaţiei cu Florin, din anul 2005, s-a încheiat asemănător, solista întâlnindu-se în paralel şi cu Alex Erbaşu.

Citeşte şi:

Delia: «Nu am primit niciodată bani de la un bărbat»

Delia Matache se pregăteşte de nuntă!Delia şi-a ignorat iubitul infidel în clubDelia Matache: «Nu sunt debusolată, sunt ok»

Mai multe