Delia, luată peste picior din cauza unei poze în costum de baie!

13 ianuarie 2017 14:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

În timp ce în România stratul de zăpadă creşte de la o zi la alta, Delia se bucură în continuare de vacanţa ei exotică din Tahilanda. Şi pentru că îi place să-şi amuze fanii, cântăreaţa a publicat pe reţelele de socializare o imagine care a stârnit hohote de râs. Nonconformista artistă le-a arătat admiratorilor săi o bătrânică în costum de baie, accesorizată cu o blană roz şi ochelari de soare, făcând cel mai probabil o paralelă între cele temeperaturile de pe cele două continente.

Delia se află în Asia încă din prima zi a anului şi va mai rămâne acolo cel puţin o săptămână. Artista se află într-o vacanţă de relaxare alături de soţul său, care îi este şi manager, Răzvan Munteanu. Dincolo de plajă şi plimbări, artista nu a uitat să-şi bucure fanii! Şi nu o face doar cu imagini senzaâionale şi peisaje de vis, ci şi cu fotografii care stârnesc hohote de râs. Aşa se face că solista le-a arătat admiratorilor săi o bătrână cochetă, îmbrăcată în costum de baie şi blană, care zâmbeşte frumos aparatului de fotografiat.

Colegul său din juriul X-Factor a reacţionat imediat când a văzut imaginea şi a îndrăznit chiar să facă un comentariu. "Neschimbată, ca de obicei!", i-a transmis din gerul din România, Horia Brenciu. Atât imaginea, cât şi cuvintele juratului i-au provocat pe fanii artistei să se lanseze şi ei în tot felul de mesaje mai mul sau mai puţin picante.    

Mai multe