Delia Matache susține comunitatea gay

27 iunie 2015 13:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce vineri (26 iunie) a fost legalizată căsătoria între persoanele de același sex, în toate cele 50 de state americane, mai multe vedete din țară și-au arătat susținerea față de comunitatea gay. Printre ele se numără și Delia Matache (33 de ani), care și-a schimbat poza de profil de pe pagina ei personală de Facebook, și a pus o imagine în culorile curcubeului.

Noul trend #lovewins (dragostea câștigă n.r.) lansat pe toate rețelele de socializare a fost preluat și de vedetele românești. Pe lângă Andreea Bălan, care i-a păcălit pe fani că și-a vopsit părul în culorile curcubeului, Delia Matache a ținut și ea să își arate susținerea față de minoritățile sexuale din lume. 

Delia Matache, alături de comunitatea LGBT

Ea a publicat fotografia și a scris la descriere hashtag-ul #lovewins. Delia a folosit un flitru în culorile curbeului, simbol cunoscut al comunității gay. Poza ei a primit multe aprecieri din partea fanilor, care s-au arătat încântați că Delia este alături de comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali n.r).

Mai multe