Delia, primul concert în condiții de distanțare fizică! Un incendiu sub scenă a „pus pe jar” atmosfera

7 iunie 2020 17:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce autorităție au devenit mai indulgente cu regulile stricte din timpul pandemiei, oamenii au ieșit la primul concert de după carantină, susținut de Delia, unde s-au respectat cu strictețe măsurile de distanțare socială. Un mic incident pirotehnic și-a făcut și el apariția la „inaugurarea” spectacolului, însă nimeni nu a fost pus în pericol. Iată imaginile!

Primul concert din București în condiții de distanțare fizică! Delia a susținut o reprezentație cu 500 de spectatori la Verde Stop Arena, vineri seară, 5 iunie, acesta fiind starul a trei seri de concerte. 

Primul concert găzduit de capitală după ce autoritățile au permis evenimentele publice cu maximum 500 de spectatori a fost organizat în așa fel încât să fie respectate în totalitate regulile de distanțare socială. Oamenii au stat în cercuri, pe iarbă, la distanță și s-au bucurat de muzică și de aerul proaspăt, de data aceasta fără îmbulzeala caracteristică spectacolelor de genul.

Delia, concert cu „artificii” sub scenă

Seria de trei concerte consecutive a început însă și cu o problemă tehnică ce a dus la un scurt incendiu, sub scenă, stins rapid și fără alte complicații.

Se pare că un scurtcircuit la rețeaua electrică a dus la nefericitul incident. „Am avut șansă cu un băiat din echipa de tehnic care a știut să remedieze problema”, a declarat Delia pentru Mediafax.

Delia a concertat după fără probleme pentru cei 500 de spectatori, care au urmarit-o așezați pe iarbă, separați de cercuri trasate special pentru a respecta regulile de distanțare fizică.

Au fost admise în cercuri doar grupurile de 4 persoane, iar tuturor celor prezenți la eveniment le-a fost scanată la intrare temperatura și, de asemenea, fanii Deliei au trecut printr-un tunel dezinfectant.

Artista a publicat și ea pe rețelele de socializare imagini de la concertul care a deschis seria activităților permise de după carantină, pozând și alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, în ipostaze romantice, spre deliciul urmăritorilor ei.

În stilul caracteristic, cântăreața a îmbrăcat mai multe ținute largi, oversized, fără tocuri sau accesorii prea elegante. Delia a urcat pe scenă comod, în teneși, toată atenția fiind îndreptată însă către coafura sa: mai multe codițe împletite tip coadă de pește.

Mai multe