Delia, show la Sala Palatului cu soţul, mama, sora şi nepoata

15 noiembrie 2018 20:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Din aprilie gândeşte şi pregăteşte cele trei concerte “Acadelia”, programate pe 14,15 şi 16 noiembrie, la Sala Palatului. Delia (36 de ani) s-a întrecut şi de această dată pe sine şi a pus în scenă emoţie, culoare, hituri şi tehnologii de ultimă generaţie. Totuşi, cele mai emoţionante momente au fost tot cele dedicate familiei ei.

Concertul a început la 20.30, iar după primele melodii, Delia a coborât printre spectatori şi a ajuns la soţul ei, Răzvan Munteanu, îmbrăţişându-l puernic. 

A cântat “Cine m-a făcut om mare” alături de Oana, sora ei mai mică, însărcinată a doua oară, de data aceasta cu băieţel. Oana face parte din trupa de baking-vocals a Deliei.

După acest moment a urcat pe scenă şi mama celor două soliste, împreună cu nepoţica ei de aproape un an, Jessica (n.r. fiica Oanei). Micuţa purta căşti antifonice, pentru a nu fi deranjată de zgomot, şi a atras atenţia cu drăgălăşenia ei. 

Imediat după ce mama şi nepoata au plecat, Delia a început să vorbească despre sarcină, despre un posibil moştenitor. “Mai aveţi răbdare, azi, mâine, cine ştie”, a spus solista. 

Unul dintre invitaţii speciali ai Deliei a fost Nick N&D, alături de care a scris istorie în perioada 1999-2007. Cei doi au cântat două dintre piesele lor cunoscute şi iubite, reuşind să ridice toată sala în picioare şi să creeze un moment deosebit. 

I-a urat „casă de piatră” colegei sale din balet, Flavia Mihăşan, care este însărcinată cu Marius Moldovan, şi el dansator.

Delia a dialogat tot timpul cu spectatorii din sală, le-a sugerat să danseze şi să se mişte. 

L-a salutat şi pe Dan Bittman, care era în sală, ca spectator.  Pe piesa „Gura ta”, solista a făcut câteva acrobaţii la 6-7 metri deasupra solului, ca într-un veritabil număr de circ. 

Un alt invitat special a fost Grasu XXL, cu care Delia a cântat celebra lor piesă, „Despablito”. Publicul a fost în delir. Pe piesa „Ce are ea şi nu am eu”, Delia le-a cerut fanilor să deschidă lanternele telefoanelor, şi astfel s-a luminat întreaga Sală a Palatului. 

Regizorul spectacolului, Adrian Tapciuc, despre show-ul Acadelia: “Am gândit nişte componente de decor multifuncţionale, pe roţi, care pot fi asamblate în diverse forme. Încă din luna aprilie am început să lucrăm la conceptul şi la design-ul scenografic”. S-au mai folosit 10 aparate laser de mare putere, 130 metri pătraţi de ecran led şi peste 300 de aparate de lumină, plus o pânză holografică pe care erau proiectate efecte. 

Delia a avut şi un moment de magie: a intrat într-o cutie şi “a dispărut”, cutia fiind pliată şi scoasă de pe scenă.

Să nu uităm de clovnul francez de la “iUmor”, care a deschis seara şi a făcut multe glume, de personajele de poveste care au apărut pe scenă, unele dintre ele mergând pe picioroange. Iar la piesa “Acadele” au apărut pe scenă câteva dansatoare grăsuţe, precum cele din versurile piesei: “şi ne plac grăsuţele, fără pic de greaţă, ne plac pofticioasele cu mare apetit de viaţă”. 

Mai multe