Delia și-a schimbat iar look-ul

3 martie 2016 22:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Delia este una dintre cele mai cameleonice prezențe din showbiz-ul autohton. A avut părul verde, folosește peruci și accesorii unicat pentru videoclipuri sau emisiuni, dar nici în viața de toate zilele nu este mai "cuminte" când vine vorba de cum se afișează.

Delia (34 de ani) știe cum să țină pasul cu timpurile moderne. Cântăreața este una dintre cele mai extravagante și dornice de schimbare vedete care există la noi. Părul verde a devenit o marcă a artistei, alături de accesoriile și hainele ciudate pe care și le achiziționează atât din țară, dar și de prin vacanțele exotice în care pleacă deseori.

De această dată, primăvara pare că a inspirat-o pe Delia, care a făcut o altă schimbare la nivelul podoabei capilare. Nu și-a scurtat lungimea părului, ci și-a îmbogățit blondul cu o altă nuanță. Câteva șuvițe fucsia "au răsărit" peste noapte în părul juratei de la "X Factor" și "iUmor".

Fanii Deliei au fost încântați de noul look al preferatei lor și nu s-au oprit din cuvintele laudative la adresa cântăreței.

Mai multe