Delia, slalom între «Cerb» şi un club de fiţe din Mamaia

2 septembrie 2018 18:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

E mereu în viteză şi ai impresia că se teleportează. Săptămâna trecută se afla pe Coasta de Azur, cu soţul Răzvan Munteanu, vineri noapte a cântat la “Cerbul de Aur”, la Braşov, iar a doua zi, tot la miezul nopţii, făcea spectacol în clubul Loft, din Mamaia. La final, era atât de obosită, încât a plecat imediat de pe scenă, fără să mai rămână în club.

Lansează hituri după hituri, aşa că e normal să aibă parte de o mulţime de oferte. Iar Delia (36 de ani) face în aşa fel încât să nu refuze şi îşi ajustează programul ca să ajungă la toate. Weekendul acesta a fost însă extrem de epuizant, căci a străbătut 400 km, cu dubiţa ei, între cele două locaţii unde avea angajamente.

Vineri seara a cântat pe scena „Cerbului de aur”, de la Braşov, concert care s-a terminat după ora 1.00.

Chiar i-a împresionat pe spectatori cu show-ul său, „Psihedelia”, şi a repetat figura de la Sala Palatului, când, cu ajutorul magicianului Johannes, solista a reuşit să leviteze în timp ce cânta. Delia a dat tot ce a avut mai bun pe scenă, a avut ţinute extravagante şi coregrafii spectaculoase, sexy.

După noaptea epuizantă, jurata de la “X-Factor” (Antena 1) a luat-o a doua zi de la capăt, căci a trebuit să ajungă la 400 km distanţă de Braşov, în Mamaia, acolo unde era aşteptată să cânte în clubul Loft. Însoţită de echipa ei şi de soţul Răzvan Munteanu, Delia a ajuns şi pe malul mării, iar concertul a fost la înălţime.

Nici ţinutele nu au fost foarte modificate, artista preferând tot argintiul. Şi dacă Răzvan Munteanu a sosit mai devreme în club, întreţinându-se cu prietenul Codin Maticiuc, Delia a fost prea obosită pentru socializare, aşa că a venit, a cântat şi a plecat imediat după reprezentaţie. 

Bomba-sexy Nicole Scherzinger s-a delectat cu sărmăluţe şi mici 

Sâmbătă seara, Nicole Scherzinger a susținut un concert extraordinar în Piața Sfatului, din Brașov, în seara de gală a festivalului “Cerbul de Aur”. Peste 5.500 de spectatori au cântat și au dansat cu americanca în vârstă de 40 de ani, aceasta interpretând și câteva dintre hit-urile de pe vremea când activa în trupa Pussycat Dolls . 

Impresionată că a văzut pe primul rând nişte spectatori în cărucioare cu rotile, ea și-a trimis managerul să îi aducă în culise, pentru a-i cunoaşte. A fost amabilă cu ei şi a făcut şi o serie de fotografii. 

Nicole nu a susținut o conferință de presă, însă a oferit interviuri reporterilor de la TVR, arătându-se încântată de participarea la “Cerb”, dar şi de oraşul Brașov. Ea nu a plecat de la noi până nu a vizitat împrejurimile şi a gustat preparate tradiționale: sărmăluțe cu mămăliguță, apoi mititei.

Inis Neziri din Albania a câştigat trofeul

Trofeul “Cerbul de Aur” a fost adjudecat de Inis Neziri, o tânără de 17 ani, din Albania. Ea a câștigat premiul cel mare în valoare de 25.000 de euro cu melodiile “Dau viața mea pentru o iubire” și  “Piedestal”.

“A fost o experiență extraordinară pentru mine. Mă aflam în vacanţă când am primit telefon să particip la această competiţie. Nu mă aşteptam să câştig, a fost o mare surpriză pentru mine. Sunt onorată şi totodată fericită să cânt pe scena acestui festival cu tradiție în România”, ne-a declarat câștigătoarea  marelui trofeu, la finalul galei laureaţilor. 

Ea a dedicat trofeul familiei sale. Mama lui Inis este violonistă de profesie, iar solista a moștenit talentul artistic de la aceasta. Premiul I a fost câştigat de Olivier Kaye, Belgia.

Mai multe