Delia, surprinsă de mama ei în timp ce cânta "Da, mamă, sunt beată" VIDEO

1 iulie 2015 17:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cea mai recentă piesă a Deliei, ”Da, mamă, sunt beată”, are un succes fenomenal pe Internet şi la radio și deja au început să apară glume cu... ”dar mama ta ce zice?”. Miercuri (1 iulie), Delia a dat nas în nas cu mama ei în timp ce cânta acest hit în Garajul Europa FM.

Cum Delia a cântat în această dimineață în Garajul Europa FM piesa care de două zile bate toate recordurile din online, "Da, mamă", băieții de la Deșteptarea s-au gândit să-i facă o surpriză și au adus un spectator special: mama artistei, Gina Mocanu.

S-a lăsat cu îmbrățisări și cu un duet inedit în care  Delia și-a adus aminte un celebru refren din muzica populară. Deloc surprinzător, mama Deliei are o voce foarte frumoasă, aşa cum puteţi asculta mai jos.

Mama Deliei a povestit ascultătorilor cât de mândră este de succesul fiicei sale și de perseverența cu care își urmează visurile. După emisiune, cele două, împreună cu toata trupa Deliei au plecat la o terasă, la o cafea.

Ascultaţi melodia "Da, mamă" cântată de Delia în Garajul Europa FM. Piesa a fost compusă de Carla's Dreams (creatorii hitului "Cum ne noi") şi produsă de Claudiu Ursache şi Alex Cotoi.

Mai multe