Delia va cânta în deschiderea concertului Rihannei la Bucureşti

29 iulie 2016 20:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe 14 august, anul acesta, jurata de la „iUmor” şi „X-Factor” va avea o misiune grea. Deşi, iniţial, trebuia să asiste, din public, la concertul Rihannei (28 de ani), iată că solista noastră va avea privilegiul de a urca pe scenă pentru a cânta în deschiderea marelui show al americancei, în Piața Constituției.

”O echipă de la Observator mi-a spus că am interzis în public. Moment în care am crezut că s-a întâmplat ceva. Abia apoi mi s-a comunicat că voi împărţi aceeaşi scenă cu ea. Sunt extrem de încântată, abia aştept”, a menționat Delia. 

Artista o admiră pe divă: “Pentru mine, Rihanna e un simbol al libertăţii. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generaţiei noastre. Şi când spun voce, nu mă refer doar la calităţile vocale, ci şi la modul în care a reuşit şi reuşeşte în continuare să influenţeze milioane de oameni cu spiritul ei liber şi frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!”, a mai relatat Delia.

Prețul biletelor e cuprins între 173 și 650 de lei. 

Mai multe