Denisa de la Bambi a ajuns iar la cuțit. A avut mari probleme cu silicoanele

16 ianuarie 2017 17:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu este pentru prima dată când Denisa de la Bambi ajunge la cabinetul doctorului pentru îmbunătățiri la nivelul fizicului. Cea mai recentă vizită nu a fost una de plăcere, însă, ci una de nevoie, căci bambina avea mari probleme la sâni, cauzate de siliconul din bust.

Implantul din sânul stâng era vizibil deplasat, iar asta i-a cauzat probleme grave cântăreței. Nu este vorba doar despre felul în care arată decolteul Denisei, ci și despre problemele medicale: zona a devenit dureroasă, căci siliconul i-a desprins mușchiul.

Vineri, 13 ianuarie, Denisa Tănase (29 de ani) a fost supusă intervenției chirurgicale, iar luni, 16 ianuarie, aceasta a intrat în direct prin telefon la "Teo Show" pentru a povesti despre peripețiile prin care a trecut.

"Nu e o operație tipică de schimbare de implanturi. Este una făcută din motiv medical, a durat patru ore. Acum mă recuperez. Stau în pat, nu prea fac nimic, iar peste o săptămână o să merg la control. Eu am tot amânat această operație. Dacă era vorba doar de ordin estetic, nici nu mă deranja atât de tare. Mi-am pus acceași mărime de silicoane", a declarat vedeta la Kanal D.

Mai multe