Denisa de la Bambi a fost cerută de nevastă de Boierul Bali din «Suleyman»

24 iunie 2015 22:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Denisa Tănase (27 de ani) a scăpat de soțul Cornel Brotac, care a înșelat-o la greu, însă tot n-a găsit un bărbat serios, căci curtezanul ei, din vacanța petrecută recent în Turcia, nu e tocmai un bărbat serios.

Solista trupei Bambi a povestit, pentru Antena Stars, că, în timpul concediului, a fost urmărită, la sala de sport a unui hotel de cinci stele, din Belek, de actorul Burak Ozcivit (30 de ani), cunoscut românilor drept Boierul Bali din serialul ”Suleyman” (Kanal D): ”M-a cerut în căsătorie, voia copii și să mă mut cu el la Istanbul. S-a speriat însă de tata, dar tot îmi dădea târcoale. Burak venise în vacanță cu câțiva prieteni. Este frumușel tipul, ce-i al lui e al lui. Mai vorbim pe internet”. Ce nu știe însă solista e că el a cerut-o de soție și pe fosta iubită, fotomodelul turc Ceylan, după care s-a răzgândit în prag de nuntă.

Ele și-au luat soți din Țara Semilunei!

Andreea Marin (40 de ani) l-a cunoscut pe fizioterapeutul Tuncay Ozturc (29 de ani) în 2013, la o clinică din Istanbul. S-au căsătorit un an mai târziu și locuiesc în vila ”Zânei” din București.

Anca Neacșu (35 de ani) s-a căsătorit în 2012 cu omul de afaceri turc Serkan Yaman. Solista locuiește în Turcia, dar nu scapă de prima soție a lui Serkan, care a acuzat-o pe fosta solistă a trupei A.S.I.A. că i-a spart casa.

Mai multe