Denisa de la Bambi a sistat pregătirile pentru nunta cu afaceristul Mircea Brânzei

29 septembrie 2019 15:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

La puțin timp după ce sora sa mai mare, Raluca, a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, Emil, iată că nici Denisa nu mai pare atât de nerăbdătoare să îmbrace rochia de miresă. Solista a pus pe pauză pregătirile pentru nuntă și ne-a și explicat de ce.

Denisa Tănase ( 32 de ani) nu se grăbește să ajungă pentru a doua oară la altar. Jumătatea trupei Bambi a primit deja inelul de la logodnicul ei, afaceristul Mircea Brânzei , dar deocamdată nunta se lasa așteptată. ”Nu va fi sigur o nuntă anul acesta. Nu mă grăbesc, am mai fost căsătorită și știu cum e”, a declarat solista pentru www.click.ro. Denisa a și sistat pregătirile pentru marele eveniment.

Denisa a mai fost căsătorită cu medicul Cornel Brotac, de care a divorțat în 2015, după un mariaj de patru ani. Nici atunci solista nu a avut parte de o nuntă în adevăratul sens al cuvântului, căci s-a căsătorit doar la starea civilă. “De data asta vreau să fac cununie religioasă. Eu nu m-am măritat în biserică, doar la starea civilă, și s-a dovedit că nu a ieșit cum trebuie”, a adăugat solista pentru Click.ro.

Citește și:

Raluca Tănase s-a separat de Emil, dar au rămas prieteni: «Ne-am despărțit acum cinci luni»

Denisa Tănase de la Bambi se mărită a doua oară. Când va avea loc evenimentul

Mai multe