Denisa de la Bambi a vorbit despre intervenţia care a mutilat-o

1 februarie 2017 12:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moda operaţiilor estetice i-a adus mari necazuri cântăreţei de la Bambi. Denisa Tănase a recunoscut că în trecut substanţa pe care şi-a înjectat-o la 19 ani în buze i-a migrat în toată faţa şi a mutilat-o de-a dreptul. Roşcata a mărturisit că în acest moment buzele ei sunt complet naturale, singura operaţie estetică fiind la sâni.

Denisa de la Bambi (29 de ani) a scăpat după nouă ani de soluţia din buze care i-a distrus întreaga faţă. Procedura a fost făcută fără anestezie în 2015 după ani de chin. Invitată la Antena 1, roşcata a povestit drama cumplită prin care a trecut. "Eu acum vorbesc aşa pentru că am aparat dentar, nu din cauza buzelor. Mi-am injectat o singură dată o substanţă când aveam 19 ani şi a migrat în toată faţa. O injecţie nu se consideră operaţie estetică. La sâni am avut o problemă medicală cu un implant şi a trebui recent să mă operez din nou", a declarat jumătatea roşcată a trupei Bambi.

De-a lungul anilor, artista a tot încercat să redevină naturală dar nu a găsut niciun medic, care să îi scoată substanţa din buze, până în 2015. Din câte se pare artista a optat pentru un ulei de silicon, care i-a adus numai necazuri. 

Mai multe