Denisa de la «Bambi» şi-a dezumflat buzele de teama cancerului. Dorinţa de avea o gură senzuală s-a transformat într-un adevărat coşmar EXCLUSIV

11 august 2015 22:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dorinţa de avea o gură senzuală s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru Denisa Tănase, jumătatea brunetă a trupei Bambi. Solista s-a ales cu “cioc de răţuşcă” după ce, la 19 ani, şi-a injectat controversatul bioalcamid, substanţă despre care se spune că e cancerigenă. Înfricoşată de propria imagine, Denisa a pus punct calvarului duminica aceasta.

“Mi-am mărit buzele o singură dată, la vârsta de 19 ani şi, în 7 ani, nu am avut nici o problemă. Îmi e bine. Mi s-a spus că rezultatul e pe viaţă, dar rămâne de văzut. Cred că depinde de organismul fiecăruia, de medic şi de substanţa pe care şi-a pus-o în buze”, ne declara Denisa, optimist, anul trecut. Iată că solista s-a sucit însă la 180 de grade, dezamăgită şi de miştourile amicilor, dar şi de ceea ce îi arăta oglinda în fiecare dimineaţă. Dar cel mai mult a speriat-o cuvântul cancer, căci despre substanţa pe care ea o avea injectată în buze, şi care acum nu se mai foloseşte, au apărut studii alarmante, dovedindu-se că are un crescut risc cancerigen. Mai mult, substanţa din buzele Denisei începuse să migreze spre nas şi să se “adune” sub forma unor biluţe inestetice.

„Pe la 19 ani, Denisa s-a lăsat convinsă de o prietenă şi a mers la un cabinet să îşi facă buzele mai mari. I s-a injectat acest bioalcamid, care de-a lungul timpului a început să dea gurii o formă inestetică. Se uita în oglindă şi, de la zi la zi, substanţa migra deasupra buzei, spre nas. Oamenii o criticau. Credeau că îşi tot bagă aşa, de nebună, că exagerează, dar ea o singură dată a fost la medicul estetician”, a declarat, pentru Click!, o prietenă de-a artistei. Speriată de consecinţe, Denisa a întrebat medicii cum poate să scape de această nenorocire şi a vrut să plece în Germania să îşi rezolve problema, exact aşa cum a făcut şi Brigitte Sfăt, cazul soţiei lui Ilie Năstase fiind de notorietate. În cele din urmă, a ajuns la „bisturiul” unui medic român.

„Voia să meargă în străinătate, dar a auzit de doctorul Călin Doboş. Duminică seară, ea a ajuns la clinica specialistului pentru intervenţie. A rămas şocată când a văzut ce i-a scos din buză. Era o substanţă care arăta ca vaselina. Operaţia a durat mai puţin de 10 minute, acum e umflată, dar în maximum două săptămâni se vindecă”, ne-a mai spus prietena cântăreţei. După ce a îndurat comentarii răutăcioase şi a simţit pe pielea ei riscurile, Denisa a hotărât să-şi lase buzele în pace. „Niciodată n-o să-şi mai bage ceva în buze. A spus că vrea să rămână cu forma pe care a avut-o de când s-a născut”, ne-a mai declarat sursa noastră.

Gina Pistol s-a nenorocit şi ea

Greu încercată a fost și Gina Pistol (33 ani), care a avut nevoie de trei operații pentru a se repara, după ce și-a umflat buzele cu colagen în 2009. Medicul s-a văzut nevoit să-i taie buzele de la un capăt la celălalt pentru a-i extrage chisturile formate. “Implantul acela mi-a distrus ultimii ani din viaţă”, s-a plâns, de mai multe ori, blonda.

Şi Brigitte Sfăt a scăpat de «boticul de răţuşcă»

Soţia lui Ilie Năstase, Brigitte, şi-a injectat în urmă cu 13 ani substanţa numită bioalcamid şi, după multe chinuri și miștouri, ea și-a reparat imaginea în februarie 2014. Operația a avut loc într-o clinică privată din Germania. „Eu nu am ştiut atunci ce-mi pune doctorul în buze. De-a lungul timpului, substanţa asta s-a strâns şi a migrat prin buze, iar singura soluţie a fost să o scot chirurgical”, ne-a declarat Brigitte. Operaţia a fost un succes, iar acum vedeta arată mult mai bine, mai naturală și fără „botic de răţuşcă”. “Substanțele permanente pentru injectări duc la formarea de noduli în peste 70% din cazuri. Necazul este că aceste complicații apar după 5 ani de la injectare, iar complicațiile sunt noduli, migrarea substanței spre nas, inflamații exagerate”, ne-a explicat chirurgul estetician Călin Doboș.

Mai multe