Designerul Mirela Novak, vacanță de lux de trei săptămâni pe Coasta de Azur!

3 iunie 2018 21:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Creatoarea de modă Mirela Novak (Ela Novak ) a revenit în țară după o vacanță de trei săptămâni petrecută în Franța, pe Costa de Azur. A făcut furori pe plajă, dar și pe covorul roșu de la Cannes într-o superbă rochie realizată chiar de ea.

Creatoarele de modă fac ravagii peste hotare! Mirela Novak (Ela Novak) și-a încărcat bateriile în Franța, de unde a revenit în aceste zile. S-a bucurat de căldura de afară, dar și de plajă, unde a petrecut ore în șir. Și pentru că adoră marea, ea și-a petrecut cea mai mare parte din timp pe faleza de la Cannes.

Pentru că vacanța ei a coincis cu un important eveniment internațional, românca noastră nu a lipsit de la manifestarea cu ștaif. Ea a fost invitată să participe la celebrul Festival Internațional de Film de la Cannes, unde a pășit pe covorul roșu pentru a doua oară. A purtat o ținută demnă de celebritățile de la Hollywood, o rochie sexy de culoare neagră, care i-a scos în evidență silueta perfectă.

Apreciatul designer a mai luat parte la celebrul Festival Internațional de Film de la Cannes în urmă cu doi ani de zile, când și-a prezentat și o colecție în cadrul unui eveniment auxiliar.

Mai multe