Detalii inedite din căsnicia lui Petrică Mîtu Stoian și prima poză cu fosta soție. „Carmen Mihaela nu s-a dezlipit de coșciug”

10 noiembrie 2021 22:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Regretatul artist de muzică folclorică Petrică Mîțu Stoian a fost miercuri, 10 noiembrie, condus pe ultimul drum de mii de oameni îndurerați, care nu erau pregătiți încă să-și ia „adio” de la îndrăgitul solist.

Printre mulțimea de fețe împietrite de durere de la înmormântarea de azi s-au numărat fani, apropiați, prietenii și familia cântărețului, dar și cea căreia Mîțu Stoian îi jurase iubire în fața altarului.

De la căpătâiul artistului a fost nedezlipită cea mai discretă femeie din viața acestuia. fosta soție Carmen Mihaela, cu care a fost căsătorit vreme de 16 ani, până în 2012. Apropiații celor doi au povestit detalii neștiute și emoționante din căsnicia soților Mîțu. 

O relație fericită, doi oameni care s-au iubit și respectat. Așa a fost relația dintre Petrică Mîțu Stoian și fosta lui soție, Carmen. Veronica Măgureanu, prietenă foarte apropiată a familiei, a povestit la Exclusiv VIP, la Prima TV, detalii neștiute din căsnicia acestora. 

„De 3 zile suntem în stare de șoc, toți cei care l-am cunoscut pe acest minunat om și artist. Carmen este o femeie minunată, am fost împreună la multe petreceri. 

Toată noaptea a stat la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian. Carmen este o ființă minunată. Am cunoscut-o în 2003, în același timp cu domnul Petrică. Este un om minunat. Din păcate, eu i-am dat nefericita veste lui Carmen, iar ea era la volan. A început să țipe și să urle: ‘Nu este adevărat! Pătru nu a murit, nu este adevărat ce-mi spui, nu se poate așa ceva, nu cred, Vera’. Mă rugam de ea să oprească mașina, să tragă pe dreaptă. A fost un șoc pentru ea.

Carmen este un om minunat, un om cu un suflet extraordinar. Acești doi oameni nu s-au certat niciodată, au avut o căsnicie frumoasă și fericită. Nu știu de ce au hotărât să se despartă, însă Carmen a rămas neschimbată. I-a oferit ajutorul la spectacolul din august, s-au întâlnit, au vorbit, s-au pupat. Se purtau foarte frumos unul cu celălalt. Carmen este omul care l-a iubit și îl iubește pe Petrică Mîțu Stoian.

Nu vrea să apară în lumina reflectoarelor: „Atât timp cât Petru nu mai este și nu mai poate să vorbească, eu nu am de ce să ies pe post și să vorbesc de omul pe care l-am iubit și divinizat și care mi-a fost soț” Carmen a fost nedezlipită de coșciug, numai când a venit presa, s-a retras. Nu vrea să apară și nu vrea să vorbească. Este o femeie foarte deșteaptă, inteligentă, care vrea să trăiască în mare discreție”, a declarat Veronica Măgureanu, prietena lui Petrică Mîțu Stoian și a soției acestuia, Carmen.

„Eu i-am văzut fericiți. Petrică nu dădea niciun semn că ar fi bolnav, era tot timpul glumeț, râdea, radia. Toată lumea din jur se simțea bine, avea o energie pozitivă, era o Fecioara veselă”, a mai spus Veronica Măgureanu, la Prima TV.

Mai multe