Detaliu jenant despre Roxana Marinescu. Ce a dezvăluit soţul

24 septembrie 2015 19:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Marinescu mai are un pic şi naşte. Bruneta şi soţul ei sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru camera bebeluşului. În mai puţin de o lună, cei doi vor deveni pentru prima oară părinţi.

Vedeta a luat în greutate 20 de kilograme, dar nu asta este cea mai mare problemă a viitoarei mămici. Soţul ei a mărturisit că nu mai poate dormi noaptea din cauza partenerei de viaţă, care sforăie prea tare.

''Nu mă lasă să dorm toată seara. Nici tata nu sforăie ca ea. Mi-a cumpărat dopuri, chiar şi cu alea o aud'', a mărturisit Victor Schwartz la ''Teo Show''.

Vizibil amuzată de situaţie, Roxana Marinescu a adăugat: ''I-am cumpărat dopuri de urechui, dar culmea, mă aude chiar dacă le poartă''.

S-a chinuit 2 ani să rămână însărcinată

Bruneta încearcă din toamna anului anului 2013 să rămână însărcinată. Atunci a făcut prima intervenţie laparoscopică la nivelul trompelor uterine. După intervenţie, Roxana a ales o altă clinică pentru două fertilizări in vitro succesive. În această vară, bruneta s-a internat din nou. S-a operat a doua oară şi a făcut alte două fertilizări in vitro. Niciuna din păcate pentru ea nu s-a finalizat cu succes. A ajuns în Grecia la finele anului trecut. S-a operat din nou şi a fost supusă unei alte fertilizări, însă abia acum a reuşit să rămână gravidă. Fotomodelul a intrat în luna a opta de sarcină, iar într-o lună va aduce pe lume primul ei copil.

Mai multe