Dezvăluire-bombă: "Pepe are o fetiţă cu o femeie din Constanţa. Copilul are 8 ani acum"

25 iulie 2014 18:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viaţa lui Pepe e pe cale să se întoarcă pe dos! Noi detalii despre copilul ilegitim pe care l-ar avea artistul ies la iveală.

Potrivit celor mai recente informaţii, Pepe ar fi tatăl unei fetiţe cu o femeie din Constanţa.

"S-a întâmplat în 2006, când nu eram căsătoriţi. Acum, copilul ar avea cam opt ani", a spus Oana Zăvoranu la emisiunea Simonei Gherghe de la Antena 1.

Ca dovadă, Zăvo a prezentat o serie de mesaje primite pe telefonul mobil, ce au fost citite cu voce tare de Cristi Brancu, invitat în platou.

"Pepe mai are o fetiţă cu o fată din Constanţa. Dar cum să-i spună să facă testul ADN? Când ştiu ceva, vă anunţ", se precizează, printre altele, în mesajele de pe telefonul Oanei.

Ea a spus că nu garantează veridicitatea informaţiilor primite, dar că este tentată să creadă că aşa este.

"Am auzit că în ultimii ani i-a cumpărat tăcerea presupusei mame, dar ceva s-a întâmplat de la o vreme şi nu s-au mai înţeles", a precizat Oana Zăvoranu.

Din ceea ce ştie, femeia respectivă ar fi fost dansatoare în club sau stripteuză.

Pepe ar fi pus-o să aleagă între el şi carieră

Zăvo a mai spus că Pepe a ameninţat-o pe vremea când erau împreună cu despărţirea dacă nu renunţă la colaborarea cu trustul Pro: "Se întâmpla prin 2006-2007. Cei care lucrau acolo ştiu  în ce condiţii am plecat de la Pro".

Copilul a fost recunoscut de Pepe?

Presupusa mamă ar fi intrat în legătură cu un reporter de la Antena 1 şi ar fi confirmat că are un copil cu Pepe. Artistul l-ar fi recunoscut - prin urmare copilul poartă numele Pascu - şi ar fi contribuit cu bani la creşterea acestuia.

Pepe nu comentează

Cântăreţul a fost contactat de jurnalişti pentru un punct de vedere cu privire la afirmaţiile Oanei Zăvoranu. "Nu comentez. Nu mă interesează", a spus el serios, apoi a început să rândă.

Mai multe