Dezvăluire șocantă despre Ileana Ciuculete: «Știa de un an jumate de boală »

27 aprilie 2017 9:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au trecut 40 de zile de la moartea Ilenei Ciuculete, care a șocat întreaga Românie. În urma ei au rămas fanii, prietenii și familia, toți îndurerați, cu întrebări pe buze pentru care nu au găsit încă răspunsuri.

Dintre toți, cel care a ieșit în evidență este Cornel Galeș, cu durerea aifșată și simțită prin toți porii, cel alături de care interpreta de muzică populară și-a petrecut ultimii 26 de ani din viață. A adorat-o, iar acum a rămas neconsolat. Până acum nu a ieșit în public să vorbească despre iadul prin care a trecut, dar zilele trecute a acceptat invitația celor de la Antena 1 și a dat detalii de-a dreptul zguduitoare.

În discuții l-a implicat și pe energoterapeutul Viorel Pop, despre care Cornel are numai cuvinte de laudă. Crede în ceea ce i-a spus acesta: “Ea a fost pregătită de mai mult timp”. A pus cap la cap mai multe amănunte, iar cele aflate de la prietenul de familie l-au pus pe gânduri.

Invitat la "Agenția VIP", Viorel Pop a făcut dezvăluiri de-a dreptul incredibile. Acesta a spus că Ileana Ciuculete era conștientă de multă vreme boala de care suferă.

"Sincer să fiu, Ileana a știut, dar nu s-a dat niciodată lovită, nu s-a victimizat și nu a cerut niciodată compătimire. A conștientizat de un an, un an jumate. Ea vedea lumea altfel. Pentru ea existau două familii: una era soțul, copiii, pe care îi iubea foarte mult, și a doua era publicul. Cel mai mare sacrificiu l-a făcut pentru publicș. Mai mult s-a dedicat publicului. Tot timpul alerga și era pe drumuri, voia să fie lumea mulțumită, să bucure pe toată lumea. Avea foarte mulți dușmani, foarte mulți colegi care o invidiau, dar știa să treacă peste. Eu am știut înainte cu vreo lună (că Ileana va muri n.r.). Am anunțat-o chiar și pe soție și câțiva prieteni. Ea nu a vorbit niciodată de boală. Nu i-a spus lui Cornel pentru că nu a vrut să-l facă să sufere. Cornel este sincer. Nu se mai putea face nimic. Ea știa asta", a declarat cel care lucrează ca bioenergoterapeut și clarvăzător.

Mai multe