Dezvăluiri din casa familiei Geambașu. ”Călin și-a bătut mama cu pumnii și picioarele”

19 octombrie 2017 23:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Apropiații familiei Geambașu au mărturisit detalii șocante din interiorul familiei Geambașu, asta după ce Călin și-a acuzat părinții că l-au maltratat.

O nouă repriză de dezvăluiri din scandalul provocat de familia Geambașu arată o altă perspectivă asupra situației. După ce Călin Geambașu a susținut că a fost maltratat de cei doi părinți când era doar un copil, acum, mama acestuia, dar și mătușa lui, susțin contrariul. 

”Când l-am văzut ieri pe Călin la televizor știam... că ne-a amenințat că va face publică toată neînțelegerea dintre noi. Parcă m-am uitat ca la o telenovelă, nu-mi venea să cred. Îmi spunea de mult că sunt un nimeni”, a vorbit Cristina Geambașu pentru o emisiune tv. 

Mătușa lui Călin a avut și ea un cuvânt de spus. ”Doamne, ce l-o fi determinat să facă așa ceva. Îl mai certa când făcea boroboațe. Îl ducea la școală și-l lua...odată a ajuns la tramvai, Călin s-a urcat în el și-i făcea cu mâna. Apoi a opărit-o pe mână. Nu doar ea l-a bătut. Din câte aud el strânge niște dosare cu ce se vorbește.  E diabolic! Nu i-a lipsit nimic. Ar trebui să meargă la un psiholog, să nu-i fie rușine. Călin a luat la bătaie și o asistentă, iar Cristina, mama lui, îl scotea mereu din belele. Călin și-a bătut mama cu pumnii și cu picioareșe. Și ea a îngenuncheat și el dădea mai rău”, a povestit mătușa lui Călin Geambașu. 

Mai multe