Dezvăluiri din culisele telenovelelor: Luciu a ieșit din pat doar în slip

10 decembrie 2015 12:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Eugen Patriche (71 de ani) dezvăluie în cartea sa, „Două vieţi – Amintiri despre televiziune”, amănunte picante și despre modul în care Nicoleta Luciu se comporta pe platourile de filmare. Diva Playboy s-a transformat ușor în actriță de telenovele, debutând cu un rol principal în serialul "Lacrimi de iubire".

În 2005, după succesul „Numai iubirea”, șefii trustului Pro au luat decizia de a realiza o nouă telenovelă românească. Este vorba despre „Lacrimi de iubire”.Printre actrițele din rolurile principale ale serialului a fost şi Nicoleta Luciu (35 de ani), fostă matinală la Antena 1 şi asistenta lui Teo de la Pro TV. După ce a dat probele pentru rolurile din serial, Nicoleta a primit rolul Soniei, o tânără răsfăţată, obraznică şi obişnuită să i se ofere totul pe tavă.

Nicoleta nu era și în realitate precum personajul pe care îl interpreta, surprinzându-i pe toți la filmările pentru telenovelă. „Nicoleta Luciu a depășit emoţiile debutului. N-am întâlnit o femeie mai bine crescută și mai serioasă ca Nicoleta… Frumusețea ei naturală, prezențele prin Playboy, ușurința cu care poza în ipostaze sexy te făceau să o crezi o ființă ușuratică. Dar până o cunoșteai. Am admirat străduința ei de a învăța, de a performa, păstrându-și firea așezată și politicoasă… O politețe dusă până la a se adresa cu vechiul “sărut mâna” unor oameni mult mai în vârstă, cum eram eu și soția mea, după ce filmase, cu totală naturalețe, o scenă de amor cu Lucian Viziru - o mare dezamăgire pentru mine -, ieșind din pat doar în slip…”, a scris scenaristul Eugen Patriche în cartea lui.

Deşi era vedeta postului Acasă, Nicoleta nu şi-a dorit un rol anume în "Lacrimi de iubire" şi după ce a arătat ce poate, a primit şi alte angajamente. A mai jucat apoi rolul unei dansatoare în “Iubire ca în filme” și a fost "țigancă" în telenovelele “Inimă de ţigan” şi “Regina”. Deşi a devenit mamă de tripleţi, Nicoleta Luciu a filmat pentru “Inimă de ţigan” însărcinată şi a avut şi acolo nenumărate scene în care a jucat admirabil.

Mai multe