Dezvăluiri senzaționale de la "Ferma Vedetelor": "Am făcut foamea"

21 mai 2016 10:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

"Ferma Vedetelor" nu este doar o experiență aducătoare de bani și popularitate, ci și o modalitate prin care celebritățile care au spus prezent și-au pus sănătatea în pericol.

Cântăreața Ami a participat la acest sezon de "Ferma Vedetelor", emisiune desfășurată de această dată în însoritul Cipru. Deși a fost eliminată de Sorana încă din 30 martie, plăpânda solistă a rezistat mai mult decât ar fi spus unii și alții.

Acum, la aproape două luni de când s-a întors acasă, Ami a făcut câteva dezvăluiri pentru ziarulring.ro. "Pișcoțel" a povestit atât despre momentele plăcute, cât și despre cele mai dificile. Certurile dintre concurenți i-au cam pus capac, alături de dorul de... cartofi prăjiți și telefon. 

"Participarea la <<Ferma vedetelor>> a fost cea mai tare experienţă pe care am trăit-o până acum. Tot ceea ce vedeţi voi la televizor este pe bune, chiar am făcut foamea...Eu am slăbit aproape patru kilograme. De când am ajuns acasă, le-am pus la loc. A fost chiar foarte greu, conditiile au fost destul de grele, dar tocmai asta este ideea acestui joc. E o emisiune care se bazează foarte mult pe psihic şi scoate foarte uşor în evidenţă defectele sau calităţile umane. Pentru mine a fost o experienţă foarte tare. M-am simţit bine acolo, însă pot spune că este un lucru care nu mi-a plăcut şi anume faptul că lumea era foarte pusă pe ceartă, pe scandal. Eu nu sunt acest gen de persoană şi a fost de-ajuns cât am stat acolo", a declarat solista.

Cine sunt preferații ei la câștigarea show-ului

Jurnalistul Mircea N. Stoian, concurentul hulit de mai toți ceilalți din tabăra cipriotă, a rămas în relații bune cu Ami. Artista are și trei preferați dintre cei care au rămas în competiție: Paul Ipate, Vasile Calofir și Maria. Pe oricare dintre ei i-ar vedea în postura de "Fermier al anului".

Mai multe