Dezvăluiri-șoc! Un interlop a «propulsat-o» pe Drăgușanu în Playboy

14 decembrie 2015 8:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a ajuns cunoscută în showbiz-ul românesc după ce imaginile cu ea dezbrăcată au făcut înconjurul țării. Totuși, pe paginile revistei Playboy, focoasa vedetă nu a ajuns de una singură, ci, se pare, cu ajutorul unui mare interlop.

Redactorul-șef de-atunci al publicației a făcut dezvăluiri incredibile în legătură cu apariția Biancăi. Se pare că totul a fost aranjat, potrivit celor relatate de Dan-Silviu Boerescu în cartea sa, „Confesiunile unui bucătar pervers”.

„M-a sunat cine nu mă așteptam. Un mare om de televiziune și un vechi prieten: «Nu știu ce-o să înțelegi din asta, dar am un prieten din copilărie, care nu are curaj să te sune direct și m-a rugat pe mine să o fac. Vrea să ajute o fată nouă să facă un pic de carieră... Da, e Bianca Drăgușanu... Nu, nu e el! E XXX (numele unui cunoscut interlop)»”, a povestit Boerescu.

Bianca Drăgușanu a ajuns în 15 minute la redacție

După ce totul a fost aranjat, Bianca nu a așteptat prea mult până să se prezinte la ușa lui, semn că aranjase totul cu interlopul. „Peste exact 15 minute! Cred că era întâmplător prin apropiere, doar nu pândea pe o stradă alăturată, nu? A venit și am știut din prima clipă că va deveni o obsesie erotică a națiunii”, a mai relatat fostul redactor-șef de la Playboy.

Totul s-a făcut legal, pe baza unui contract fără plată: „Discuția era inutilă, am sunat imediat la secretară și am cerut două exemplare de contract. Întâi și-a completat datele, iar eu am scris un «0» festiv în dreptul rubricii dedicate remunerației. (...) Nu trecuseră nici cinci minute și contractele erau deja semnate și parafate”.

Mai multe