Diana Bișinicu a trecut prin chinuri groaznice din cauza varicelei

15 mai 2017 22:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Bișinicu, fosta componentă a trupei Pops, acum mama unei fetițe pe nume Rania, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută. S-a ales cu varicelă, una dintre bolile copilăriei, despre care se spune că este mai periculoasă în cazul adulților decât în cazul celor mici.

Despre chinul prin care a trecut, solista a povestit la emisiunea "Vorbește lumea". S-a ales cu varicelă de la micuța ei de patru ani, dar cu o formă severă care i-a dat mari dureri de cap, la propriu și la figurat.

"La 32 de ani nu aveam ce să fac decât să fac varicelă. Am luat de la fiica mea. Culmea e că nici nu am știut că avea varicelă. I-au apărut într-o dimineață opt bubițe pe ea și opt au rămas până la final. Într-o dimineață ne-am gândit că are alergie la pisici. Nu s-a întâmplat nimic, nu a făcut febră, nu a erupt în valuri. Am dus-o la grădiniță, a consultat-o medicul pediatru de acolo, mi-a spus că este o alergie, că așa părea, am dus-o alte două zile la grădiniță și o mămică mi-a spus: «Voi ați avut varicelă? Că este epidemie». Când a văzut-o pe Riana, mi-a zis că sigur e varicelă și să mă duc la Boli Infecțioase cu ea. Am fost la "Victor Babeș" și mi-au spus că 99% este varicelă, dar cu condiția să erupă în următorul val. În următoarele zile nu s-a întâmplat nimic, așa că am mers la medicul ei pediatru, care ne-a spus că nu e.

După vreo săptămână s-a produs minunea la mine. Temperatură 41, frisoane, dureri foarte mari de cap. La ce temperatură am avut, mi s-a spus la spital că alții delirează. Atunci i-am făcut și ei testele și s-a confirmat că a avut. Problema a fost când am intrat în baie și am vrut să o spăl pe Riana pe cap. Eram singure acasă. M-a luat frigul și am zis să stau puțin în cada plină ca să mă încălzesc. 40 de minute mi-a fost frig, deși stăteam în apă fierbinte, aveam toate articulațiile încleștate, am încercat să mă ridic și nu-mi puteam coordona corpul. Făcusem și un atac de panică. Mi-am sunat soțul, a chemat salvarea, care a venit după o oră și jumătate. Aveam stări de dezechilibru, nu-mi puteam coordona ochii. Am mai sunat o dată la salvare, că mă simțeam foarte rău. Nici nu mai puteam deschide ochii", a povestit Diana despre experiența neplăcută prin care a trecut.

Deși avea câteva semne pe corp, medicii de la spital i-au spus că suferă de viroză. I s-au făcut perfuzii, iar a doua zi varicela a erupt și a venit cu o durere de cap care a ținut-o 24 de ore.

Mai multe