Diana Bişinicu, aniversare la Roma! Cum a surprins-o soţul

30 ianuarie 2017 8:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ninsorile de la începutul anului i-au anulat vacanţa Dianei Bişinicu, care abia acum a reuşit să plece la Roma pentru a sărbători cei 32 de ani. Cântăreaţa a fost extrem de emoţionată când a ajuns în camera de hotel şi a văzut surpriza pusă la cale de soţul ei, Cătălin. Anul acesta cei doi aniversează cinci ani de la nunta cu fast pe care a făcut-o la Constanţa.

Diana Bişinicu simte fluturaşi în stomac! Chiar dacă s-a căsătorit în 2012, artista şi soţul ei se iubesc ca în prima zi şi îşi fac mici surprize. Cântăreaţa a povestit că ar fi trebui să plece în vacanţă încă de la începutul anului, dar ninsorile i-au dat planurile peste cap, aşa că abia acum a reuşit să-şi ia soţul şi să fugă într*o escapadă romantică. Emoţionată, artista a povestit totul pe pagina ei de socializare.  

"Şi...după ce de ziua mea ni s-a anulat zborul spre Roma din cauza zăpezilor, am ajuns într-un final în vacanţa pe care soţul meu mi-a făcut-o cadou pentru adăugarea încă unui an în buchetul vieţii! Când am intrat în cameră am găsit o altă surpriză, tot din partea lui, evident! Te iubesc şi eu până la moarte, dragul meu! #surprize #roma #prosecco #fructe#biletdedragoste #sotulmeuminunat #happy32", a scris Diana Bişinicu la descrierea unei fotografii din camera de hotel.

Diana şi Cătălin au împreună o fetiţă, care luna viitoare va împlini patru ani. 

Mai multe