Diana Bişinicu, operată de urgenţă: ''Am urlat de durere''

24 martie 2015 17:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Clipe grele pentru Diana Bişinicu. Aceasta a ajuns pe masa de operaţie din cauza unei răni la picior, care i-a cauzat dureri insuportabile.

Diana a fost invitată în emisiunea ''Teo Show'', de la Kanal D, unde a povestit coşmarul prin care a trecut chiar zilele trecute.

''Am fost la medicul dermatolog. Intervenţia a durat două ore. Am urlat, a fost cumplit. Infecţia era foarte adâncă, de trei centrimetri. Am crezut că e furuncul. Nu am făcut febră, dar am avut frisoane. M-a durut foarte tare. Am avut dureri, arsuri. Puteam să fac septicemie. Fiindcă nu mai rezistam la ce îmi făcea medicul dermatolog, am ajuns pe masa de operaţie'', a mărturisit Diana, în direct, în platoul emisiunii lui Teo Trandafir.

Solista susţine că şi acum mai resimte durerile: ''Mă doare şi acum. Gaura e adâncă. Am câte două pansamente sterile în gaură. Am plâns, nu mi-e ruşine să recunosc. Am plâns ca un copil. Mi s-a spus că va rămâne cicatrice. A fost mai profundă operaţia decât cea de cezariană. Trebuie să merg două luni la spital, ca să îmi schimbe pansamentul, Mă refac mai greu decât după cezariană'', a mai adăugat aceasta.

Mai multe