Diana Dumitrescu și Nick Rădoi au căutat iubirea în 2014. Şi au găsit-o în mai multe locuri!

30 decembrie 2014 9:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul 2014 a fost ”de tranziție” pentru unele dintre personajele lumii mondene românești. Au trăit povești de iubiri frumoase, dar s-au despărțit fără regrete și au trecut mai departe.

Neliniștita viață post-mariaj

Actrița Diana Dumitrescu încă își mai caută perechea după divorțul de producătorul Ducu Ion, petrecut în 2013. ”Regina telenovelelor românești” a schimbat un bărbat cu altul, toți mai tineri decât ea.

Actrița de 31 de ani și-a găsit alinarea în brațele lui Dan Rădulescu (28 de ani) după divorț, dar relația s-a terminat după opt luni.

Gurile rele spun că blonda s-a amorezat și de Florin Ristei (26 de ani), cel care cânta în copilărie cânta ”Ea este Dana, colega mea”. Celebru, proaspăt laureat al show-ului ”X Factor” și posesor al premiului de 120.000 de euro, Ristei părea partida perfectă. A fost doar o flamă!

Vara trecută, un chip nou a apărut în viața ei. Un chip nou pentru toată lumea, întrucât era vorba de Victor Stancov, tot de 26 de ani, DJ originar din Constanța. Fotoreporterii Click! i-au surprins îmbrățișați pe stradă și sărutându-se la restaurant și totul părea că merge strună. Dar cât de înșelător e destinul!

Diana Dumitrescu și Victor Stancov s-au despărțit discret, după o vacanță a ei în America. ”Ne-am depărtat prea mult” a fost concluzia lor. Au rămas însă buni prieteni.

Povestea continuă: la începutul lunii decembrie, Diana avea din nou motive să zâmbească. A recunoscut pentru Click! că are un alt iubit, cu care va petrece Sărbătorile de iarnă: ”Am pe cineva. Nu sunt singură”.

Nick Rădoi, din floare-n floare

Milionarul Nick Rădoi (52 de ani) este una dintre cele mai interesante persoane a căror viață este devorată de public. Posesor al unei averi impresionante, românul plecat cu mulți ani în urmă să-și facă un rost în Statele Unite are la activ cuceriri greu de ignorat.

A fost logodit cu interpreta de muzică populară Alina Radi, dar inima lui nu era defel statornică.  A dat apă la moară rău-voitorilor atunci când la petrecerile sale veneau vedete precum Anamaria Ferentz, Anda Adam și Andreea Antonescu. Controversele l-au făcut să se despartă de Alina și să-și vadă de viață...

Până când la orizont a apărut Mădălina Apostol, o femeie de 28 de ani, mamă a doi copii, și care l-a vrăjit instantaneu. S-au cuplat la începutul verii, el a venit pentru ea în România și a tratat-o ca pe o prințesă. I-a cumpărat un apartament ”cu banii jos”, i-a organizat o fastuoasă petrecere aniversară și a dus-o într-o vacanță de vis în Mexic.

Când totul părea roz și se pregăteau de nuntă, vestea despărțirii a picat ca un trăsnet, la finalul lunii octombrie. Motivul invocat a fost distanța. ”Eu sunt mamă şi trebuie să-mi cresc copiii aici, să-i susţin, să-i iubesc… El are viaţa lui în America, cu obligaţii şi responsabilităţi”, a scris Mădălina Apostol pe Facebook.

În ultimele zile ale lunii decembrie, Click! a aruncat bomba: Nick Rădoi este îndrăgostit din nou! O jurnalistă blondă i-a picat cu tronc și pentru ea s-a întors în țară. Site-ul nostru a prezentat imagini în premieră cu omul de afaceri și cu Oana Iordache. Sărbătorile i-au prins împreună, iar perspectivele pentru 2015 sunt încurajatoare.

Mai multe