Diana Dumitrescu, surprinsă în tandreţuri cu acelaşi bărbat despre care a spus că îi este doar prieten

28 martie 2015 10:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu iese fum fără foc! Diana Dumitrescu s-a afişat din nou cu bărbatul cu care primăvara trecută a fost surprinsă în toiul nopţii în apartamentul actriţei. Dacă atunci blonda a susţinut că între ea şi Florin Ristei, câştigătorul celei de-a treia ediţie X-Factor, nu este decât o frumoasă prietenie, iată că la aproape un an de la acel moment actriţa s-a hotărât să dea cărţile pe faţă.

Diana Dumitrescu pare că nu se mai fereşte de nimeni. Actriţa a petrecut vineri noapte într-un club din caoitală, unde s-a simţit de minune. Nici nu avea cum să nu se simtă în al nouălea cer din moment ce pare că şi-a găsit liniştea sufletească lângă Florin Ristei. Blonda a publicat o fotografie pe reţelele sociale în care îl descrie pe câştigătorul de la  X-Factor dreptu iubitul ei.   

Primăvara trecută, Florin Ristei şi Diana Dumitrescu au fost protagoniştii unui episod care a trezit multe semne de întrebare. Cei doi s-au plimbat singuri pe aleile unui parc din Capitală, mult trecut de miezul nopţii, iar la patru dimineaţa au ajuns în apartamentul blondei.

"Am dat o tură de Cişmigiu pentru că era foarte cald şi băutura îşi făcea efectul. Planul nu era să urc, dar am urcat la ea. Diana este o femeie frumoasă şi deşteaptă, din ce am văzut", a declarat Ristei la momentul respectiv. 

Diana şi Florin au fost surprinşi împreună în luna mai a anunul trecut, dar totul s-a terminat rapid, iar Diana s-a refugiat în braţele DJ-ul Victor Stancov, dar nici relaţia lor nu a durat mult.

Mai multe