«Diana Enache ar putea fi operată la sânul mutilat» VIDEO EXCLUSIV

30 august 2015 23:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Enache a depăşit trauma prin care a trecut, cu zeci de şedinţe la psiholog, însă nu va uita toată viaţa incidentul din iulie 2014, când a fost înjunghiată. Libanezul Ali Kanaan a tăiat-o cu un briceag la mâini şi la sâni, iar Diana a rămas cu mai multe cicatrici. Acum, ea este optimistă şi speră ca medicul să-i dea o veste bună.

Diana Enache (18 ani) va afla de la medic, abia peste câteva luni, dacă scapă de bisturiu. Tânăra a fost consultată de chirurgul estetician Ioan Lascăr, cel care va decide dacă Diana îşi va opera sau nu cicatricile de la sâni, cu care s-a procopsit anul trecut, în dimineaţa zilei de 5 iulie, când a fost atacată de Ali Kanaan (47 ani), portarul blocului în care stă tatăl ei, Adrian Enache. Libanezul, a încercat să o violeze şi a înjunghiat-o la mâini şi la sâni. De asemenea, în urma atacului, un sân i s-a deplasat. Cu toate acestea, renumitul chirurg plastician, i-a recomandat tinerei să mai aştepte, în speranţa că sânul se va vindeca şi va scăpa de operaţie.

Se operează Diana Enache?

”Abia la un an o să înceapă să se vindece, aşa ni s-a spus. Aşteptăm, suntem optimişti, dl. profesor Lascăr e cel mai în măsură... Ştie cel mai bine ce spune. Când am fost la el înainte de examenul de Bacalaureat al Dianei, nu se făcuse anul. A zis că după un an începe să se vindece, apoi mai mergem încă o dată la dl. profesor. Şi dacă dl. Lascăr consideră că trebuie operaţie... o va face”, a declarat Adrian Enache pentru Click!

Diana, atacată în iulie 2014

Diana Enache a fost atacată de portarul Ali Kanaan, în dimineaţa zilei de 5 iulie a anului trecut în locuinţa tatălui ei.Tânăra i-a cerut ajutorul, după ce a constatat că nu este lumină în casă, iar acesta a încercat să o violeze. În urma altercaţiei, care ar fi putut să o coste viaţa, Diana s-a ales cu răni grave.

La mai bine de un an de zile de la coşmarul prin care a trecut Diana Enache, atacatorul acesteia a contestat decizia judecătorilor care l-au condamnat pe 30 iunie la 4 ani de închisoare cu executare.Ali Kanaan şi societatea care l-a angajat, trebuie să-i plătească fetei lui Adrian Enache, suma de 50.000 euro, drept daune morale. Primul termen al procesului, după apelul libanezului este pe 3 septembrie, însă şi Parchetul a făcut apel, pentru că acesta a primit, în opinia lor, o pedeapsă prea mică. ”Există o sentinţă. Legea îi permite să o conteste... Dar, să aibă grijă, poate primeşte mai mult. Înţeleg că fata lui a făcut o scrisoare şi a trimis-o presei, prin care se plânge de drama prin care trece. El, la fel, se plânge că nu-şi mai vede fata. Să înceteze, pentru că toate s-au întâmplat din cauza lui! Fata mea putea să moară din cauza lui!”, ne-a spus supărat Adrian Enache.  

Mai multe