Diana Enache: «Mi-e teamă de o răzbunare»

7 octombrie 2018 19:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Enache (21 de ani), fata lui Adrian Enache, nu mai are linişte. Portarul care a agresat-o acum 4 ani a fost eliberat. Tânăra se teme acum de o răzbunare a acestuia.

Libanezul Ali Kanaan (50 de ani), portarul blocului în care locuieşte Adrian Enache, a fost eliberat luna trecută. El a făcut cerere de eliberare condiţionată, iar judecătorii i-au acceptat-o pe motiv de bună purtare.

De când acesta a ieşit din penitenciar, Diana Enache nu mai are linişte şi se teme pentru viaţa ei. Fata interpretului poate da nas în nas oricând pe stradă cu bărbatul care a mutilat-o la mâini şi la sâni în iulie 2014. Însă tatăl ei spune că a luat măsuri, ca fata lui să fie în siguranţă. ”E normal să-i fie teamă, dar am luat măsuri să stea liniştită.

E monitorizată. Am prieteni foarte buni în cadrul serviciilor speciale. În caz de ceva, vreodată, Diana are un număr şi va suna… Eu am spus că el e un om slab din moment ce a încercat să-şi pună puterile cu o adolescentă, să sară cu briceagul şi să încerce să o violeze. Noroc că Diana e sportivă, dacă era altcineva în locul ei nu ştiu ce făcea… Oricum, el şi-a distrus viaţa. Nu mai are nici soţia şi nici fetele alături de el”, ne- a declarat Adrian Enache.Fata interpretului a fost înjunghiată în urmă cu patru ani de Ali Kanaan şi a avut nevoie, o bună perioadă de timp, de consiliere psihologică pentru a depăşi această traumă pe care a suferit-o la vârsta de 17 ani. Ea l-a dat în judecată pe agresor şi firma la care era angajat, iar instanţa i-a dat câştig de cauză. Bărbatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare şi la plata a 50.000 de euro drept daune.

Mai multe