Diana Enache zâmbeşte din nou! A scăpat de BAC FOTO EXCLUSIV

3 iulie 2015 23:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

După un an de supărări, procese, exerciţii de recuperare şi examene, Diana Enache poate răsufla uşurată. A terminat cu bine probele la Bacalaureat şi l-a văzut după gratii pe libanezul care a atacat-o în 2014. Click! a surprins-o vineri (3 iulie) mai zâmbăreaţă ca niciodată.

Diana Enache (18 ani) a dat vineri cea de a treia probă la examenul de Bacalaureat, şi anume Sociologie, întrucât ea a urmat un liceu cu profil uman. Tânăra a fost însoţită de tatăl ei, Adrian Enache (49 ani), care a dus-o la examen cu automobilul personal. Când a ieşit din scara blocului, cântăreţul şi-a făcut cruce.

El are încredere că fiica lui s-a pregătit bine pentru examenul maturităţii şi că va face o impresie bună celor care îi vor corecta lucrările. Pe drum, interpretul a făcut o oprire pentru a lua şi o prietenă de-a fiicei lui.

Adrian Enache i-a ţinut pumnii strânşi Dianei, fiind convins că va lua note mari. El a afişat un zâmbet larg, semn că este mulţumit de fiica lui, care învaţă bine şi a terminat liceul cu media 9.76. Imediat ce a terminat examenul, Diana Enache a părăsit centrul de evaluare numai un zâmbet, semn că nu mai avea emoţii.

Mai multe