Diana Gureșoaie, la un pas să rămână în sânii goi! Sutienul i-a făcut ”figuri”

30 aprilie 2018 8:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Gureșoaie, devenit celebră pentru implicarea în diverse scandaluri de prin lumea showbiz-ului, nu putea lipsi, în acest weekend, de pe litoralul românesc, locul unde distracția a fost la ea acasă prin diversele cluburi de fițe de pe acolo.

Doar că, pare-se, celebra frumușică a av ut mici probleme. Și încă în public, în fața unuia dintre cluburile de fițe din Mamaia. Mai exact, Diana Gureșoaie, îmbrăcată lejer, într-o pereche de pantalonași de blugi, scurți, și cu o jecuță, cu paiete, din același material, a apărut în parcarea locației cu pricina.

Doar că, la un moment dat, vedeta controverselor de la noi, a părut să fie deranjată de ceva, în zona bustului. Așa că, fără să fie inhibată, crezând, probabil, că nu va fi observată de nimeni, Diana Gureșoaie și-a deschis jecuța și a început, ușor agitată, să își aranjeze sutienul.

Care, culmea, era tot din blugi și se încăpățâna să nu stea cum trebuie pe bustul ei, în ciuda tuturor eforturilor pe care le-a făcut. Într-un final, cu lenjeria pusă la punct, Diana a intrat în club și, probabil, a avut parte de câteva ore bune de distracție.

Mai multe