Diana Munteanu, cu fundul gol în brațele lui Pepe! S-a văzut în platou

14 septembrie 2015 11:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Filmările au devenit din ce în ce mai intense în apropierea Marii Finale a emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Așa se face că, în ultima ediție a show-ului, atmosfera s-a încins între prezentatorii emisiunii, iar, la un moment dat, Pepe (36 de ani) a luat-o în brațe pe Diana Munteanu (36 de ani).

Prezentatorul a vrut să îi facă o glumă colegei lui de breaslă, acesta fiind și motivul pentru care a luat-o în brațe. După ce luat-o „pe sus” pe Diana Muneanu în timpul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, s-a aruncat cu tot cu ea în bazin. Din păcate pentru vedetă, rochița foarte scurtă a lăsat-o cu posteriorul la vedere.

Ghinionul ei a fost faptul că obiectivul camerei de filmat era poziționat pe ea atunci când s-a întâmplat accidentul. Cameramanul a surprins totul, iar fotografia a ajuns pe mâinile lui Pepe, care a și publicat-o pe o rețea socială.

„Când lucrurile sunt pe cale să se întâmple și se vor întâmpla... și știi aceasta!” a scris artistul în dreptul pozei, pe profilul personal. Fanii i-au umplut imediat rubrica de comentarii, remarcând micul „accident” suferit de garderoba Dianei: „Cine e gagica? Prezentatoarea Diana Munteanu? Ce motor!” și „I se vede fundul (Dianei Munteanu, n.r.)” sunt numai câteva din mesajele scrise de aceștia.

Mai multe