Diana Pivniceru din echipa Faimoșilor a părăsit Exatlon. S-a lăsat cu lacrimi

21 ianuarie 2019 9:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nici bine nu a început cel de-al treilea sezon Exatlon, că accidentările au și început să aibă consecințe grave. Diana Pivniceru din echipa Faimoșilor a părăsit Exatlon, după ce medicii au sfătuit-o că are nevoie să se întoarcă în țară pentru a-și vindeca piciorul pe care de abia mai putea călca.

RMN-ul și verdictul medicilor au pus punct parcursului Dianei Pivniceru în acest sezon Exatlon. Vestea a căsut ca un trăsnet asupra echipei sale, însă suferința concurentei nu i-a lăsat impasibili nici pe adversari, căci Războinicii au participat la îmbrățișarea de grup și au încercat să o îmbărbăteze pe Diana.

Citește și:

Exclusiv! Câţi bani câştigă Faimoşii de la “Exatlon 2019”  

Accidentarea Dianei a scos-o din competiţie. Faimoasa simțea că şi-a revenit şi piciorul la care s-a lovit începuse să o asculte și să se vindece, însă medicii au fost de altă părere. În urma RMN-ului, aceştia au decis că este mai bine ca ea să părăsească Republica Dominicană şi competiţia Exatlon. Tânăra a plecat în lacrimi din tabăra competiției, însă a promis că va mai încerca într-un sezon următor.

„E un moment greu pentru ea, este un moment greu pentru echipă. E o accidentare care poate pune în pericol următoarea perioadă din viața ei, cariera ei și, cred eu, am spus-o de fiecare dată, cel mai important lucru este sănătatea concurenților”‘, a spus Cosmin Cernat. 

Cine este Diana Pivniceru

Optimistă la începutul competiției, Diana a spus: "Voi fi starul Exatlon!". Din păcate, din cauza accidentării, ea a fost primul concurent care a părăsit competiția. Diana Pivniceru trăiește în Constanța și este legitimată la CS Farul, club pentru care a adus nenumărate titluri în competițiile bikini fitness. Este instructor de fitness, a practicat atletism de performanță încă din școala generală, a obținut numeroase premii, inclusiv titlul de vicecampioană națională la proba de 800 de metri și medalia de bronz la proba de 1500 de metri la campionatele naționale.

Mai multe