Dichiseanu şi-a scos în lume iubita tinerică FOTO EXCLUSIV

30 mai 2015 23:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

E mare crai la 81 de ani. În timp ce alţii ies din casă doar până la farmacie, Ion Dichiseanu are iubită cu 30 de ani mai tânără. Blondina l-a însoţit sâmbătă (30 mai) pe marele actor ca să-şi primească steaua pentru întreaga activitate în domeniul teatrului şi filmului.

Şi-a dedicat viaţa publicului, iar de sâmbătă numele lui a răsărit, ca o stea, pe Aleea Celebrităţilor, din Piaţa Timpului, din Capitală. Ion Dichiseanu (81 de ani) a fost celebrat cu mare fast. Îmbrăcat la patru ace, într-un costum alb şi cu o cămaşă neagră, acesta era în culmea fericirii. 

Zâmbitor, amabil cu toată lumea, maestrul aştepta să primească steaua sa norocoasă.  Nu a venit singur la eveniment, ci însoţit de fiica Ioana şi de iubita sa.

”Fosta soţie nu a venit, însă e iubita mea cu mine. O cheamă Daniela şi vine din civilie, adică nu e din lumea artiştilor”, a mărturisit, pentru Click!, actorul. Cât timp Dichiseanu a vorbit publicului, femeia, care are în jur de 50 de ani, a fost vizibil emoţionată. A lăcrimat şi l-a aplaudat cu foc.

”Sunt mândră şi onorată că sunt iubita lui. Amândoi suntem firi sensibile”, ne-a spus doamna blondă. Ion Dichiseanu se poate mândri cu o activitate bogată. De 55 de ani ne bucură cu prezenţa sa, iar în tot acest timp a jucat în 60 de filme de lung metraj.

”Fiecare om se naşte cu o steluţă. La mine, steaua a fost norocoasă, am fost un răsfăţat al teatrului şi al filmului”, a încheiat maestrul discursul. Alexandru Arşinel a primit şi el ieri o stea, iar pentru Sergiu Nicoalescu s-a dezvelit pe ale o steluţă e post-mortem. 

«Nevasta nu a vrut să vină să ia steaua pentru Nicolaescu»

Sergiu Nicolaescu e un alt nume care începând de ieri se află pe Aleea Celebrităţilor. Steaua i-a fost oferită post-mortem pentru activitatea răsunătoare pe care a avut-o. Cel care a venit să o ia în numele său a fost prietenul de suflet, Vladimir Găitan. ”Am să i-o dau surorii lui care e bătrână şi nu a putut ieşi din casă. Soţia sa ar fi trebuit să fie aici şi să o primească, însă nu a venit. Aşa că oamenii m-au rugat pe mine să vin”, ne-a spus Găitan,vizibil afectat. 

A divorţat de Simona că-l înşela

Ion Dischiseanu şi Simona Florescu (51 de ani) s-au despărţit în 2009, după o căsnicie de 23 ani. Motivul despărţirii a fost, se pare, infidelitatea. Actorul nu a suportat ca soţia să-i pună coarne şi a pus piciorul în prag. De când au divorţat, Simona s-a detaşat repede şi a fost implicată în mai multe relaţii, dintre care două oficiale, cea cu mai tânărul afacerist de origine israeliană Joe Librescu şi cu grecul Dimitris Tombros.

Mai multe